Ексклюзиви
пʼятниця, 19 грудня 2008 15:19

В американській сім"ї народилася вісімнадцята дитина (ФОТО)

 
У сім"ї жителів американського штату Арканзас народилася вісімнадцята дитина, повідомляє Associated Press. Дочка 42-річної Мішель Даггар та її 43-річного чоловіка Джима Боба з"явилася на світ з допомогою кесаревого розтину.

Тепер у Даггарів десять синів та вісім дочок. Багатодітна сім"я, що живе в місті Роджерс, здобула в окрузі широку популярність. Кабельний телеканал TLC навіть запустив щотижневе шоу під назвою 17 Kids and Counting ("Сімнадцять дітей - рахунок продовжується"). Як сказав представник телеканалу, тепер назву передачі доведеться поновити.

Зі свого боку, Джим Боб Даггар заявив, що все його велике сімейство радіє новонародженій, яку назвали Джордайн-Грейс Мекія. Що характерно, адже всі імена дітей Даггарів, старшому з яких 20 років, починаються з букви J. За словами Джима Боба, вони з дружиною мають намір й надалі збільшувати чисельність потомства.

Зараз ви читаєте новину «В американській сім"ї народилася вісімнадцята дитина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути