середа, 07 березня 2007 08:28

В аеропорту Індонезії загорівся Boeing-737: 48 пасажирів загинули (ФОТО)

На індонезійському острові Ява в аеропорту міста Джок"якарта при посадці загорівся пасажирський літак Boeing 737-400, який належить державній авіакомпанії Garuda.

На борту літака знаходилося, за неофіційними даними з різних джерел, від 102 до 133 людей. Фюзеляж літака охопив вогонь, а пасажири опинилися замкнутими в салоні. Пожежу загасили через півгодини.

76 людей вдалося врятувати, розповів в ефірі місцевого телебачення міністр транспорту Індонезії Хатта Раджаса. Скільком пасажирам літака було потрібно госпіталізацію, міністр не уточнив.

Проте з інших джерел відомо, що у дві лікарні Джок"якарти доставили в цілому 66 людей. Стан більшості людей оцінюється лікарями як тяжкий і середньої тяжкості.

За попередніми даними, в результаті пожежі загинули 48 людей. В той же час деякі очевидці повідомляють, що літак був повністю знищений вогнем.

Як повідомив МЗС Австралії, серед пасажирів літака знаходилися "декілька" чиновників австралійського уряду і журналістів. Вони прямували до Індонезії в рамках візиту в цю країну міністра закордонних справ Австралії Олександра Даунера. Самого глави МЗС на борту літака не було. Чи є серед врятованих громадяни Австралії поки не повідомляється.

2007 року в Індонезії сталась крупна авіакатастрофа. 1 січня 2007 року Boeing 737-400 індонезійської авіакомпанії Adam Air з 102 пасажирами на борту впав у море біля узбережжя острова Сулавесі. Причина цієї надзвичайної події досі залишається невідомою.

Фото YAHOO!News

За матеріалами РБК, Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В аеропорту Індонезії загорівся Boeing-737: 48 пасажирів загинули (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути