Ексклюзиви
пʼятниця, 27 лютого 2009 09:39

Ув"язнений загинув під час гри в хованки

Ув"язнений загинув під час гри в хованки
Ув"язнений китайської в"язниці в провінції Юньнань загинув, граючи з співкамерниками в хованки з зав"язаними очима. Згідно з офіційною версією представників влади, 24-річний Лі Цяомін (Li Qiaoming) отримав важку травму голови, наткнувшись на стіну, і згодом помер.

Цяомін потрапив у в"язницю в кінці січня. Приводом для арешту стала несанкціонована вирубка дерев. 8 лютого він був госпіталізований, а ще через 4 дні помер. Родичі молодої людини і китайські інтернет-користувачі з недовірою поставилися до офіційного повідомлення про причини його смерті і захотіли проведення розслідування.
За версією слідства, співкамерник Цяоміна болісно відреагував на те, що той знайшов його укриття в грі, тому повалили його на підлогу і вдарив ногою. Під час падіння молода людина вдарилася об стіну або металеві грати. Однак той співкамерник, якого в цьому звинувачують, раніше не був помічений у порушеннях дисципліни у в"язниці.

Для допомоги в проведенні додаткового розслідування були запрошені найактивніші користувачі інтернету та журналісти. Однак проведена ними робота не дала нових результатів. У минулий вівторок сайт поліції провінції Юньнань був зламаний: хакери замінили заголовки безглуздими фразами, повідомляє Reuters
Зараз ви читаєте новину «Ув"язнений загинув під час гри в хованки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути