Ексклюзиви
пʼятниця, 07 березня 2008 09:52

Ув"язнений в Інгушетії підірвав себе гранатою після невдалої втечі

Укладений Руслан Чахкієв після невдалої спроби втекти з ізолятора тимчасового змісту при МВС по Інгушетії підірвав себе гранатою і загинув, повідомила прес-служба республіканської прокуратури.

За оперативними даними, Чахкієв, засуджений в 2003 році за скоєння особливо тяжких злочинів до 24 років позбавлення волі, при невстановлених слідством обставинах в четвер зробив втечу.

"Проникнувши в двір ізолятора, він чинив озброєний опір співробітникам правоохоронних органів, вогнепальні поранення отримали начальник ОВД по Назрановському району Алі Яндієв і оперативний черговий МВС по республіці. Сам Чахкієв привів в дію гранату, що була при собі, унаслідок чого помер на місці", - мовиться в повідомленні прес-служби.

На місці події знайдені пістолет "Макарова", запасні магазини до нього, гільзи від пістолета і осколкові фрагменти від гранати.

По даному факту збуджена кримінальна справа по частині 1 статті 222 (незаконні придбання, зберігання, носіння зброї, його основних частин, боєприпасів, вибухових пристроїв), частини 3 статті 313 (втеча з місця позбавлення волі, з-під арешту) і статті 317 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу РФ, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Ув"язнений в Інгушетії підірвав себе гранатою після невдалої втечі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути