понеділок, 23 липня 2007 16:36

Усміхнена Руслана вирішила сфотографуватися на місці "фосфорної аварії" (ФОТО)
5

Українська співачка Руслана Лижичко вирішила на власні очі переконатися, чи все у гаразд у сумнозвісному Бузькому районі.

Поїхала вона під село Ожидів, поблизу якого перекинулися цистерни із жовтим фосфором, не одна. Компанію Руслані склали міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич та міністр охорони здоров"я Юрій Гайдаєв.

Насправді причин для відвідин тамтешньої місцевості у Руслани виявилося кілька. По-перше, "на власні очі побачити реальну ситуацію". Друга причина пов"язана з великою мистецькою українсько-польською акцією, присвяченою ЄВРО-2012. Екс-депутатка Лижичко виступає співорганізатором заходу з української сторони.

"Третя причина пов"язана з тим, що у районі аварії перебувають багато моїх друзів... і мені було важливо їх підтримати", - зізналася співачка.

"І ще одна причина. У зв"язку з тим, що в Європі пішов розголос щодо можливих екологічних наслідків цієї події.., я виїхала на місце аварії, переконавшись напередодні, що ніщо не зашкодить моєму здоров"ю", - додала Руслана.

"У момент, коли я перебувала на місці події, піднімали та завантажували четверту цистерну... Мені також на підході до цистерн видали маску, але я нею користувалася не більше хвилини", - розповіла Лижичко.


За інформацією прес-служби Руслани Лижичко

Зараз ви читаєте новину «Усміхнена Руслана вирішила сфотографуватися на місці "фосфорної аварії" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути