Ексклюзиви
неділя, 01 червня 2008 16:36

Ющенко та Тимошенко привітали працівників водного господарства

Президент Віктор Ющенко та прем"єр-міністр Юлія Тимошенко привітали працівників водного господарства України з професійним святом.

Як зазначив глава держави у своєму вітанні, розміщеному на його сайті, "вода є безцінним природним ресурсом, значення якого у сучасному світі зростає з кожним днем. Ми маємо берегти і раціонально користуватися нашими водними багатствами, адже ставленням до них визначається рівень цивілізованості та культури суспільства, його турбота про майбутні покоління".

Президент підкреслив, що завдяки професійності і високій відповідальності працівників водного господарства в Україні належним чином забезпечено водне господарювання, налагоджено водопостачання населення.

У свою чергу Тимошенко відзначила вагомий внесок 33-тисячного колективу водогосподарників, "який денно і нощно забезпечує потреби людей та усіх галузей економіки у водних ресурсах". "Ви як справжні господарі над ними захищаєте міста та селища від іноді шкідливої дії води", - йдеться у вітанні прем"єра, повідомляє Управління у зв`язках із ЗМІ Секретаріату Кабміну.

Тимошенко висловила впевненість, що "разом з вами - великою армією фахівців, які працюють на державу, ми зробимо нашу Батьківщину красивою та могутньою".

Глава уряду побажала працівникам водного господарства успіхів у цій почесній та відповідальній справі, щастя, миру, здоров"я та родинного затишку. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко та Тимошенко привітали працівників водного господарства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути