вівторок, 03 квітня 2007 13:14

Ющенко готовий призначити главою СБУ начальника УСБУ в Донецькій області

Головою СБУ може стати нинішній заступник голови СБУ, начальник УСБУ в Донецькій області генерал-лейтенант Олександр Скіпальський, пише газета "Дело" з посиланням на своє джерело, наближене до Служби безпеки. Цю кандидатуру готовий висунути президент Віктор Ющенко.

Непрямим підтвердженням швидкої дати призначення нового керівника може служити указ президента про реорганізацію окремих управлінь СБУ. Відповідно до нього в СБУ з"являться два нові департаменти: оперативного документування і господарського забезпечення.

Крім того, буде скасовано департамент спеціальних телекомунікаційних систем і захисту інформації, управління оперативного документування комунікації, адміністративно-господарського реформування, на базі яких створюються нові структури. Зокрема, Управління зв"язку при СБУ.

16 листопада Скіпальський указом президента призначається заступником глави СБУ, куратором Донецької області, що було сприйняте як спроба узяти регіон під контроль. За часів "оранжевої революції" Олександр Скіпальський з трибуни Майдану виступив із зверненням до працівників силових структур, пише Остров.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко готовий призначити главою СБУ начальника УСБУ в Донецькій області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути