пʼятниця, 18 січня 2008 12:47

Уряд Великобританії перейменував ісламський тероризм

Уряд Великобританії прийняв рішення називати ісламський тероризм "антиісламською діяльністю", а ісламських фанатиків, людьми, що "займаються антиісламською діяльністю". Про це в п"ятницю, 18 січня, повідомляє британське видання The Daily Mail.

Служби безпеки Сполученого Королівства вважають, що пов"язувати безпосередньо тероризм з ісламом небажано, оскільки це може викликати обурення у ісламської общини країни і її відчуження від решти населення. Хоча, як підкреслюють офіційні особи, ніякої заборони на які-небудь слова не вводиться.

За словами міністра внутрішніх справ Великобританії Джекі Сміт, екстремісти поступають проти своєї віри. "Як відзначають багато мусульман у Великобританії і по всьому світу, нічого ісламського в бажанні залякувати когось немає, як немає цього і в змові з метою вбивства, спричинення болю, в тому, щоб приносити горе, - заявила Сміт. - Насправді ці дії інакше як антиісламськими не назвеш", повідомляє Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Уряд Великобританії перейменував ісламський тероризм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути