Ексклюзиви
четвер, 17 липня 2008 14:52

Уражена блискавкою жінка вижила, зробивши унікальне ВІДЕО

Джесіка Лінч, що зуміла зробити унікальний відеозапис блискавки, знепритомніла після того, як згусток гарячого газу, що світився, ударив прямо в неї. За словами 33-річної мешканки Вашингтона, блискавка ударила їй в ліву кисть, пройшла через руки і спину, передає TheTelegraph.

Потерпіла лише зуміла викрикнути два слова, а потім знепритомніла. Коли вона отямилася, якийсь час її дихання "нагадувало гикавку: судорожне і швидке", а її ліва рука була схожа на "бездушну рибу, витягнуту з води".

Жінка була госпіталізована, проте, за повідомленням лікарів, її здоров"ю не було завдано ніякої шкоди. Відео, яке вона зробила при таких страшних обставинах, Лінч опублікувала в інтернеті.

ВІДЕО

Пояснюючи свої необережні дії, жінка відзначила, що гроза, що гуркотіла, здавалася дуже далекою. Їй навіть не прийшло в голову, що висовуючись з відкритого вікна з камерою, вона піддає себе якомусь ризику. Поліції любителька гострих відчуттів пообіцяла наступного разу бути обачнішою.

Зараз ви читаєте новину «Уражена блискавкою жінка вижила, зробивши унікальне ВІДЕО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути