вівторок, 11 березня 2008 08:36

Ураган у Франції забрав життя двох людей

Як мінімум двоє людей загинули на півночі Франції у результаті урагану, повідомляє Reuters. У понеділок вдень було виявлено тіло молодого чоловіка, якого неподалік Бреста в сильний шторм змило за борт невеликого човна.

Ще однією жертвою урагану стала жінка, яка не впоралася з керуванням авто і врізалась у дерево після того, як у лобове скло її машини вдарила зламана вітром гілка. Інцидент стався на одній з доріг на півдні Нормандії.

Як вже повідомлялося раніше, в протоці Ла-Манш у сильний шторм у понеділок затонув французький риболовецький траулер. Усіх моряків, що перебували на його борту, вдалося врятувати. Ще одне вантажне судно, що прямувало під прапором Голландії, викинуло на французький берег Ла-Маншу. Ураганний вітер також пошкодив лінії електропередачі, залишивши без світла кілька тисяч будинків на півночі Франції.

На іншому боці Ла-Маншу – у Великій Британії – ураган, що почався в неділю ввечері, також знеструмив не менш як 10 тисяч домогосподарств, призвів до скасування сотень авіарейсів. Поромне повідомлення через протоку тимчасово припинене до поліпшення погодних умов. Про загиблих у результаті урагану на британській території, даних немає.

За прогнозами синоптиків, поліпшення погодних умов на півдні Великої Британії та на півночі Франції відбудеться не раніше, ніж у вівторок вдень, повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ураган у Франції забрав життя двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути