Ексклюзиви
субота, 10 травня 2008 16:38

Ума Турман судиться з Lancome

Голлівудська акторка Ума Турман направила до суду позов проти відомої французької парфюмерно-косметичної компанії Lancome за нелегальну рекламу.

Акторка вимагає 15 мільйонів доларів у зв"язку з тим, що компанія, згідно з поданим позовом, продовжувала використовувати її образ після закінчення дії укладеного контракту.

За словами 38-річної акторки, Lancome Parfums et Beaute & Cie збільшила обсяг продажів, заробила "авторитет, престиж і ринкові позиції", сприяючи використанню її образу та імені в рекламі роздрібними торговцями та іншими (комерсантами) після закінчення терміну дії договору.

За умовами підписаного в 2000 році контракту між акторкою та компанією, Турман виплачувалися 5,8 мільйона доларів за перші два роки співпраці та по 3,1 мільйона доларів за кожен рік у разі продовження контракту ще на два роки.

Водночас адвокати Lancome заявили, що косметична фірма нічого не порушувала, а в договорі з Турман було чітко прописано, що компанія не несе відповідальності, якщо треті особи використовують її ім"я та образ після закінчення терміну договору, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Ума Турман судиться з Lancome». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути