Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2008 12:50

Уламок ракети-носія впав у дворі житлового будинку на Алтаї

Фрагмент ступені ракети-носія, запущеної з космодрому Байконур, впав у дворі житлового будинку на стоянці чабанів, розташованій у 20 кілометра від села Кирлик. Наслідки падіння фрагмента ракети ще оцінюватимуть екологи. Про це повідомили в республіканському управлінні МНС.

"У результаті падіння уламка ракети-носія в безпосередній близькості від житла ніхто не постраждав", – підкреслило джерело.

"Ми не можемо самі оцінити екологічні наслідки, це мають зробити екологи", – відзначив представник управління. Передбачається, що фрагмент ракети буде вивезений 15 березня вертольотом. Запуск ракети-носія "Протон-М" з космічним апаратом "Тор-2Р" був здійснений з космодрому Байконур 11 лютого.

Як район падіння частин ракети-носія, які відділяються, була визначена ділянка у межах Чойського, Турочакського, Улаганського і Чемальського районів Республіки Алтай, відзначили в управлінні, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «Уламок ракети-носія впав у дворі житлового будинку на Алтаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути