четвер, 05 листопада 2015 11:18

Українським авіакомпаніям заборонили літати над Синайським півостровом

Українським авіакомпаніям заборонили літати над Синайським півостровом
фото:nanapi.jp

Державна авіаційна служба України заборонила всім українським авіаперевізникам планувати польоти над Синайським півостровом. Про це йдеться у телеграмі, розісланій українським авіаперевізникам.

Відповідно до неї, заборонено планувати рейси в частині повітряного простору Каїрського району польотної інформації (РПІ) над Синайським півостровом та забороняються польоти через аеронавігаційну точку PASOS (Кіпрський РПІ).

"Плани польотів через зазначену аеронавігаційну точку будуть відхилені. Для виконання польотів рекомендується використовувати інші аеронавігаційні точки", - зазначено в телеграмі.

31 жовтня на Синайському півострові розбився російський літак А321 авіакомпанії "Когалимавіа". Здійснював рейс за маршрутом Шарм-ель-Шейх - Санкт-Петербург. 224 пасажири і члени екіпажу загинули. Розслідування причин катастрофи триває. Серед можливих причин катастрофи - технічна несправність, помилка пілота чи теракт.

Раніше авіакомпанії Lufthansa і Air France-KLM заявили, що будуть уникати польотів над Єгиптом у зв'язку з авіакатастрофою російського літака на Синайському півострові.

Зараз ви читаєте новину «Українським авіакомпаніям заборонили літати над Синайським півостровом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути