вівторок, 04 березня 2008 09:44

Український "Отелло" зарізав свою 19-річну кохану

У селі Горінці 22-річний парубок зарізав свою подругу. Дівчина зраджувала йому з його ж товаришами, і ревнивець вирішив провчити невірну кохану за допомогою ножа.

До райвідділу міліції зателефонував невідомий і розповів, що у селі Горінці вбили молоду дівчину. За вказаною адресою мешкала 19-річна Олена. Після смерті батьків вона разом із братом жила у батьківській хаті. Там-таки, у одній із кімнат оперативники знайшли її бездиханне тіло з численними колото-різаними ранами.

Під час розслідування вбивства у поле зору правоохоронців потрапив один з місцевих мешканців. 22-річний Олексій назвався другом загиблої, а невдовзі зізнався, що то він позбавив свою подругу життя. Парубок розповів, що дуже кохав Олену і до нестями ревнував її до своїх товаришів.

Тарас Крайовий, старший слідчий Києво-Святошинського РВ міліції: "Вона мала стосунки безпосередньо з самим обвинуваченим, також мала стосунки з його товаришами. У зв"язку з чим неодноразово над обвинуваченим знущалися його товариші, й у нього виник умисел убити убієнну".

Коли терпець закоханого урвався, він прийшов до дівчини і почав вимагати детального звіту про її поведінку. На претензії Олексія Олена відповідати відмовилась. Тоді парубок вихопив ножа.

Тарас Крайовий, старший слідчий Києво-Святошинського РВ міліції: "Наніс 5 ударів. Під час п"ятого удару лезо в тілі потерпілої зламалося. Лезо він витягнув, після цього вийшов з будинку і викинув лезо і руків"я ножа неподалік від місця вчинення злочину. В подальшому разом із товаришами вживав спиртні напої".

Підозрюваного одразу ж взяли під варту. Його односельці шоковані - усі знали його як людину дуже спокійної вдачі, майстерного столяра. Дуже шкодує за тим, що сталося, місцева православна церква. Олексій був добрим прихожанином, мовляв, власну стежку до храму він протоптав ще з дитинства. Священики радять йому розкаятися і спокутувати гріх у Божій молитві.

Наразі "Отелло" із Горінки очікує на суд. За словами правоохоронців, він глибоко кається у скоєному. Та за навмисне вбивство йому світить 15 років ув"язнення, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Український "Отелло" зарізав свою 19-річну кохану ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути