Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2007 18:22

Українські миротворці завтра повертаються з Косово

У п"ятницю, 12 жовтня, о 15:00 на військовому майданчику аеропорту "Бориспіль" відбудеться урочиста церемонія зустрічі українських миротворців, які повертаються в Україну після успішного виконання своєї місії з підтримки миру і стабільності в Косово.

Як повідомили в прес-службі Міністерства оборони України, очікується, що в церемонії зустрічі візьме участь міністр оборони Анатолій Гриценко.

Українські миротворчі підрозділи перебували в Косово з 1 вересня 1999 року. Серед основних завдань, які покладалися на особовий склад національної складової спільного українсько-польського миротворчого батальйону "Укрполбат", - патрулювання, забезпечення безпеки пересування місцевих жителів, несення служби на наглядових постах, надання гуманітарної допомоги, перевірка автомобільного транспорту і населення на предмет наявності зброї, вибухівки, наркотичних речовин і контрабанди, охорона історичних пам"яток і тому подібне, передає Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Українські миротворці завтра повертаються з Косово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути