Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 11:15

Українська співачка Таїсія Повалій втратила голос

Концерти співачки в Донецьку, Луганську і Маріуполі скасували. 23 лютого в Донецьку чекали виступу золотого голосу України Таїсії Повалій. На жаль, концерт не відбувся, глядачам довелося йти додому - Тая захворіла.

Навіть колектив, який приїхав із зіркою, до останнього не знав про хворобу Повалій. Всі готувалися до виходу на сцену, навіть встигли налаштувати звук і освітлення. Але в останню мить продюсер і чоловік співачки Ігор Ліхута повідомив сумну новину - медики заборонили Таї не те що співати - навіть говорити.

"У Таїсії був важкий бронхіт, але вона трималася до останнього. За декілька годин перед концертом їй стало настільки погано, що довелося звернутися до лікаря. Він поставив діагноз "гострий глибокий бронхіт" і прописав їй постільний режим, антибіотики і гірчичники. Ситуація настільки серйозна, що лікар категорично заборонив їй навіть розмовляти до 4 березня", - розповів Ігор Ліхута.

Через хворобу Повалій концерти скасовано, точніше, перенесено на початок квітня.

Зал сприйняв хворобу співачки з розумінням, тому квіти, які глядачі принесли на концерт, дісталися охороні і колективу Повалій - для Таї з побажаннями здоров"я, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Українська співачка Таїсія Повалій втратила голос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути