середа, 25 листопада 2009 11:40

Українку посадили на пять років за спробу теракту

Українку посадили на пять років за спробу теракту

Шістнадцятирічну німецьку школярку родом з України Таню Отто, яка у травні цього року мала намір вбити одного з вчителів школи у Санкт-Августині і закидати класну кімнату коктейлями Молотова, засудили на п"ять років юнацької колонії.

Як повідомляє AFP, судовий процес у справі школярки проходив у закритому режимі через вік обвинуваченої. Відомо, що її звинуватили у замаху на вбивство, завданні тяжких тілесних ушкоджень і підготовці вибуху.

Нагадаємо, інцидент за участю Тані Отто стався у травні 2009 року. За даними слідства, школярка планувала зарізати учителя гімназії імені Альберта Ейнштейна, закидати учнів коктейлями Молотова і замкнути кабінет.

Здійснити задумане їй перешкодило те, що під час останніх приготувань дівчинку в шкільному туалеті помітила одна з товаришок по навчанню. Отто завдала їй кілька ножових поранень, втекла, а тим же вечором, після спроби суїциду, прийшла до поліції з повинною.

Медичне обстеження злочинниці показало, що у момент скоєння злочину вона була осудною. Сама Отто заявила, що на злочин її штовхнули проблеми у школі і сім"ї.

За матеріалами Лента.Ру, РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Українку посадили на пять років за спробу теракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути