Ексклюзиви
неділя, 09 листопада 2008 11:58

Уго Чавес пригрозив опозиції танками

Президент Венесуели Уго Чавес в суботу заявив, що виведе танки на вулиці міст країни у випадку, якщо опозиція здобуде перемогу на регіональних виборах в штаті Карабобо, назначених на 23 листопада, передає AFP.

"Якщо до влади прийдуть олігархи, я виведу на вулиці танки для захисту революційного уряду і нашого народу", - пригрозив Чавес опозиції.

Чавес також додав, що на цих виборах на кону стоїть не тільки майбутнє Венесуели та венесуельців, але також і його власне. На думку венесуельського лідера, опозиція має намір поступово захопити владу в ключових штатах з тим, щоб згодом усунути його від керівництва країною.

В даний час Чавес і його прибічники контролюють столицю країни - Каракас, а також ще 17 штатів. В руках у опозиції зосереджена влада в 6 штатах. На думку експертів, супротивники режиму Чавеса можуть розраховувати на перемогу ще щонайменше в чотирьох штатах.
Зараз ви читаєте новину «Уго Чавес пригрозив опозиції танками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути