Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 08:39

Учасники форуму ОБСЄ обговорять питання економіки та екології

У віденському палаці Хофбурґ у понеділок почне роботу 16-й форум з питань економіки та екології за темою "Морські й внутрішні водні шляхи в регіоні ОБСЄ: підвищення безпеки і захист довкілля".

Як повідомив співробітник прес-служби Організації з безпеки та співпраці в Європі, в дводенній конференції візьмуть участь представники всіх 56 країн-членів ОБСЄ.

"Основна увага приділятиметься питанням розвитку механізмів економічного та екологічного співробітництва в справі морських і річкових транспортних перевезень у регіоні ОБСЄ, забезпеченню їх безпеки", – сказав співбесідник агентства.

У форумі візьмуть участь міністр екології Фінляндії Кіммо Тіїлікайнен (ця країна головує зараз в ОБСЄ) і генеральний секретар організації Марк Перрен де Брішамбо.

Друга частина 16-го форуму ОБСЄ з питань економіки та екології пройде 19-21 травня цього року в Празі, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Учасники форуму ОБСЄ обговорять питання економіки та екології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути