пʼятниця, 16 травня 2008 13:03

У зоні грузино-осетинського конфлікту спрацював вибуховий пристрій

У зоні грузино-осетинського конфлікту поблизу грузинського села Ергнеті в п"ятницю вранці спрацював вибуховий пристрій. Про це повідомив помічник командувача Змішаних сил по підтримці миру (ЗСПМ) в зоні конфлікту Володимир Іванов. За його словами, жертв і постраждалих не було.

Сіло Ергнеті розташоване в Південно-Осетинському районі в п"яти хвилинах їзди від Цхінвалі – столиці самопроголошеної республіки Південна Осетія. У зону конфлікту входять ще вісім грузинських і чотири осетинських села.

В регулярних провокаціях, що здійснюються на цій території, Цхінвалі і Тбілісі звинувачують один одного. Так, днями південноосетинська сторона звинуватила Грузію в блокуванні осетинських сіл, повідомило грузинське інформаційне агентство "Медіаньюс". У Цхінвалі заявили, що розташовані у Ергнеті і Авневі пости грузинської поліції проводять обшук транспортних засобів, що прямують в осетинські села, і конфіскують предмети першої необхідності. Положення ускладнювалася ще і тим, що через дощі завозити в осетинські села продукти обхідними шляхами було неможливо, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «У зоні грузино-осетинського конфлікту спрацював вибуховий пристрій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути