четвер, 05 червня 2008 11:18

У Женевському озері стирчить величезна виделка (ФОТО)

Місто Веве розташоване на заході Швейцарії на березі Женевського озера, між Лозанною і Монтре, в центрі традиційного виноробницького регіону Лаво.

Веве являє собою одночасно діловий і курортний центр, оточений знаменитими виноградниками. Саме це місто багато міжнародних корпорацій обрали для розташування своїх штаб - квартир. Компанія Nestle пішла ще далі і відкрила там Музей Їжі (Alimentarium).

Відвідувачі, які входять на територію музею, ледве можуть стримати сміх: перші ж експонати петрушка та інша городна трава.

Аліментаріум містить вельми цікаву експозицію про все, що стосується їжі: як виготовляється і росте, як готувати і сервірувати їжу, як правильно комбінувати. Виставку доповнюють комп"ютерні і аудіовізуальні ігри, а також ресторан вегетаріанської кухні.

Для тих, хто зібрався в музей Аліментаріум своєрідним орієнтиром служить вилка, що живописно стирчить з Женевського озера.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Женевському озері стирчить величезна виделка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути