пʼятниця, 20 червня 2008 20:30

У затриманих в Пакистані терористів знайшли карти метро та АЕС у США і Європі

У заарештованих в Пакистані терористів знайдені карти та схеми розташування важливих об"єктів у США та країнах Європи. Про це заявив президент Пакистану Первез Мушарраф у бесіді з місцевими журналістами в четвер, передає IRNA.

Мушарраф підтвердив, що в бойовиків були знайдені схеми тунелів метрополітену, атомних електростанцій, аеропортів і інших важливих об"єктів у США та деяких європейських країнах. Він відзначив, що з отриманими пакистанськими спецслужбами відомостях ознайомлені уряди відповідних країн.

У зв"язку із цим західні країни висловили занепокоєння можливістю повторення терактів, подібних до нападу на всесвітній торговий центр у Нью-Йорку 11 вересня 2001 року.

"Якщо нинішній уряд не поставиться до цього серйозно, то США вживуть жорстких заходів проти Пакистану", - підкреслив Мушарраф.

Відповідаючи на запитання про те, чи буде на Пакистан покладена відповідальність у випадку якого-небудь великого теракту в США або Європі, президент помітив, що "побоювання на цей рахунок є. Якщо щось подібне відбудеться, то вже не Афганістан буде ціллю США", повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У затриманих в Пакистані терористів знайшли карти метро та АЕС у США і Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути