Ексклюзиви
понеділок, 25 серпня 2008 17:03

У Запоріжжі за гарячу воду неплатники розплачуються майном

У Запоріжжі за тиждень накладено арешт на майно неплатників за теплозабезпечення на суму понад 55 тис. грн.

Про це повідомили у концерні "Міські теплові мережі" - підприємстві, що забезпечує подачу тепла і гарячої води на території Запоріжжя.

Зокрема, йдеться в повідомленні, за минулий тиждень представниками Державної виконавчої служби і МТМ "були здійснені відвідини за місцем проживання 34 боржників, по яких відкрито виконавче провадження з примусового стягнення заборгованості за послуги централізованого опалення і гарячого водопостачання на загальну суму 55 235,31 грн.".

За даними МТМ, у разі, якщо протягом 10 днів боржники не погасять свій борг, їхнє майно (побутова техніка, мобільні телефони, а також саме приміщення одного з боржників, борг якого за тепло і гарячу воду становить понад 26 тис. грн.) буде виставлено на продаж.

"Цей метод боротьби з неплатниками є найбільш ефективним. Так, два боржники, що мали заборгованість у 3 701,65 грн., сплатили вартість спожитих послуг відразу після появи в них держвиконавця – передали всю суму готівкою представнику ДВС", - повідомили в концерні.

Паралельно з метою скорочення розміру заборгованості населення за надані МТМ послуги, його співробітники здійснюють відключення "злісних" боржників від гарячого водопостачання.

"Триває відключення боржників від гарячого водопостачання. На сьогодні – це 467 квартир і 38 будинків", - повідомили в МТМ.

Концерн "Міські теплові мережі" - підприємство-монополіст, яке забезпечує подачу тепла і гарячої води на території Запоріжжя. На сьогодні загальна сума заборгованості населення за надані МТМ послуги становить 69 млн. грн., відсоток оплати 89%, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі за гарячу воду неплатники розплачуються майном ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути