субота, 19 липня 2008 16:57

У Запоріжжі розпочинаються "Перлини Сезону-2008"

19 липня в Запоріжжі на каскаді фонтанів "Веселка" відкриється 14-й молодіжний фестиваль "Перлини сезону-2008". Як повідомили на прес-конференції його організатори, цього року на участь у фестивалі було подано 80 заявок.

Після прослуховування і зустрічей з музикантами, журі відібрало 14 виконавців і колективів. Конкурсні виступи пройдуть 19 липня, 20-го, - гала-концерт. "На цьому фестивалі виконавців не ділитимуть на поп і рок-музикантів" - говорить генеральний продюсер фестивалю Леся Лущак.

За попередніми прогнозами фестиваль збере близько 180 тисяч глядачів. Ще декілька мільйонів людей стежитимуть за концертами з екранів телевізорів. Як повідомляє MigNews, своїми виступами глядачів порадують відомі зірки української естради: Океан Ельзи, ТНМК, Друга Ріка, Мандри, Ірина Білик та інші.

Перед початком свята меломанів чекають різноманітні ігрові акції і конкурси, такі як: розпивання пива на швидкість, змагання на витривалість, дегустаційний конкурс і багато інших. Також планується проведення турніру з міні-футболу серед учасників творчого конкурсу і представників запорізьких ЗМІ. Матчі відбудуться 19 і 20 липня з 14 до 16 години.

В рамках фестивалю пройде добродійна акція "Подаруйте натхнення до життя!". Під час концерту волонтери Червоного Хреста збиратимуть кошти на допомогу дівчинці, хворій на цукровий діабет, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі розпочинаються "Перлини Сезону-2008" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути