четвер, 12 квітня 2007 10:38

У виборчому списку БЮТ з"явиться кримінальний авторитет

У виборчому списку БЮТ з"являться декілька несподіваних кандидатур. Окрім представників ПРП, до списку БЮТ будуть включені нинішній міністр оборони Анатолій Гриценко, лідер руху "Європейська платформа" Микола Катеринчук, екс-соратник Анатолія Кінаха Микола Онищук, а також декілька одіозних персон, що раніше не брали участь у великій політиці. Про це повідомив один з керівників центрального штабу БЮТ.

Також до списку БЮТ увійде президент ФК "Харків" Віталій Данилов, який відомий своїм кримінальним минулим. В середині 90-х він виїхав з Києва до Харкова після сварки з Борисом Савлоховим – лідером однієї з найбільших столичних ОЗУ.

З оперативних зведень МВС про діяльність Данилова до середини 90-х було відомо, що він організував схему викрадення і переправляння автомобілів з країн Східної Європи в СНД.

Нагадаємо, що після виборів-2006 виник політичний скандал, пов"язаний з тим, що в одну з місцевих рад Житомира за списками БЮТ пройшов Ігор Фадєєв, відомий кримінальний авторитет на прізвисько "Москва".


За матеріалами:  From-UA, ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У виборчому списку БЮТ з"явиться кримінальний авторитет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути