Ексклюзиви
вівторок, 03 червня 2008 13:33

У Венесуелі перекинувся і загорівся автобус: 15 пасажирів згоріли живцем

На сході Венесуели перекинувся і загорівся автобус. В результаті загинули 15 людей, 14 отримали серйозні опіки. Про це повідомив сьогодні директор Цивільної оборони Венесуели Луїс Діас, інформує ИТАР-ТАСС.

Автокатастрофа сталася удосвіта в понеділок на шосе між містами Барселона і Пуерто-Крус, в 225 км від Каракаса. Водій автобуса з 29 пасажирами спробував обігнати транспорт, який їхав попереду, але не впорався з керуванням.

Серед загиблих - сім"я з шести людей, серед яких троє малолітніх дітей. Всі вони загинули від отриманих опіків.

Відзначимо, що в неділю 13 людей загинули в автобусі, який перекинувся на трасі недалеко від міста Барселона в провінції Ансоатеги на північному сході Венесуели, повідомляє РИА "Новости".

За попередньою версією, водій не впорався з керуванням на слизькій після дощу дорозі. Автобус вилетів на узбіччя, перекинувся і загорівся. З опіками різного ступеня тяжкості в лікарні доставлено 14 людей. Всі загиблі були родичами та їхали відпочивати на місцевий пляж.

Щорічно на дорогах Венесуели гинуть тисячі людей через поганий стан дорожнього покриття і перевищення швидкості водіями, які часто сідають за кермо нетверезими, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Венесуелі перекинувся і загорівся автобус: 15 пасажирів згоріли живцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути