Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2007 10:54

У Великобританії детективи приймають участь у половині розлучень

Приватні детективи приймали участь в половині шлюборозлучних процесів, що проходили у Великобританії в 2006 році. Як пише газета The Guardian, судячи з опиту, проведеному серед провідних юридичних фірм, кожен другий, хто розлучався наймав фахівця, щоб з"ясувати, чи немає у чоловіка або дружини романа на стороні.

Якщо в 2005 році перевірити вірність другої половини за допомогою детектива намагалося тільки 18 відсотків британців, що подавали згодом на розлучення, то в 2006 році цей показник склав вже 49 відсотків. Адвокати, що займаються розлученнями, говорять, що люди називають подружню зраду причиною руйнування шлюбу частіше, ніж фізичне або емоційне насильство, на яке поскаржилися лише 4 відсотки. Саме перелюбство одного з подружжя стало причиною 39 відсотків розлучень, причому в 69 відсотках випадків невірним виявлявся чоловік.

Серед інших причин, з яких розлучаються британці, називаються "поведінка" одного з подружжя - 17 відсотків пов"язані з сімейним життям, навантаження - 8 відсотків, і особисті причини, наприклад, коли один з подружжя не хоче мати дітей - 4 відсотки.

Фахівці також відзначають, що зменшилося кількість людей, що намагаються при розлученні приховати свої фінансові активи, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «У Великобританії детективи приймають участь у половині розлучень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути