четвер, 10 квітня 2008 12:13

У Великій Британії з"явилося місто самогубців

У Великій Британії з"явилося місто самогубців
У Великій Британії у валлійському "місті самогубців" Брідженті повісилася вісімнадцята людина за 15 місяців. Про це в четвер пише газета TheTimes.

23-річна жінка, ім"я якої не називається, померла в лікарні. Її відключили від апарату штучної підтримки життя через три дні після спроби суїциду.

Цікаво, що ця жінка не є мешканкою Бріджента. Вона приїхала з іншого валлійського міста, Кардіффа, і зупинилася у свого хлопця. Сусіди свідчать, що пара посварилася незадовго до того, як два школяра, які проходили повз, виявили гостю, яка повісилася на водостічній трубі.

TheTelegraph пише, що, за даними поліції, ця смерть не пов"язана з сімнадцятьма іншими самогубствами людей у віці від 15 до 27 років, що були зафіксовані в Брідженті з січня 2007 року. Втім, в лютому 2008 після того, як повісилася 16-річна Джена Перрі, поліція вже стверджувала, що ніякої "культової, кримінальної або інтернет- зв"язку" між загиблими не виявлено, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії з"явилося місто самогубців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути