Ексклюзиви
пʼятниця, 28 серпня 2009 15:41

У Великій Британії затримали водія вантажівки у стані "коматозу"

У Великій Британії затримали водія вантажівки у стані "коматозу"

П"яного полякa, який керував вантажівкою, затримали у Великій Британії. Поліцію викликали на шосе після повідомлень водіїв про зламану вантажівку на трасі M20.

Водій на прізвище Яблонський розповів суду, що віз пральні машини через Італію і Францію. Перед в"їздом у Великобританію почав пити, бо в нього почалися "проблеми зі шлунком".

Коли поліцейські відкрили двері, їх збив з ніг сморід алкоголю. Вони побачили пусту пляшку віскі і горілки. Рівень алкоголю в крові водія перевищував допустимий у пять разів.

"На вихідних з ним стався розлад шлунку і він не міг їсти і спати," - сказав адвокат Ендрю Мейн: "Тому він сьорбав із пляшки "водку", відколи приїхав у Велику Британію".

За словами адвоката, його клієнту треба тільки співчувати: "він втратить роботу, на яку він вчасно не прибув, йому доведеться заплатити за арешт, і відшкодувати збитки компанії, транспорт якої затримався у дорозі". Його клієнту буде дуже складно у тюрмі, бо він не знає і слова англійською.

Суд призначив йому 180 днів за гратами. Крім того, заборонять водити автомобіль у Великій Британії протягом 36 місяців. За словами судді, "керування транспортним засобом розмірів вантажівки у стані "коматозу" складає неймовірну загрозу".

Як повідомляється у статті, іноземні водії вантажівок набагато частіше потрапляють у ДТП, ніж британські.

За матеріалом The DailyMail

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії затримали водія вантажівки у стані "коматозу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути