Ексклюзиви
середа, 26 березня 2008 18:34

У Великій Британії загубився господар семи мільйонів фунтів

У Великій Британії не можуть знайти щасливчика, який виграв близько 7 мільйонів фунтів в лотереї. Термін отримання виграшу закінчується в середу ввечері.

28 вересня 2007 року британською лотереєю Euromillions був розіграний джекпот рівний 6,9 мільйона фунтів. Ця сума повинна дістатися покупцеві лотерейного квитка з Девона, що вгадав шість випалих номерів з семи. До цих пір, проте, ніхто не заявив своїх прав на виграш.

Згідно з правилами проведення лотереї, якщо переможець не з"явиться для отримання виграшу протягом 180 днів з дня проведення розиграшу, вся сума його виграшу буде передана до добродійного фонду. Туди ж поступлять і банківські відсотки, які за цей термін вже склали близько 190 тисяч фунтів.

Представник лотереї напередодні закликав всіх учасників розиграшу ще раз перевірити, чи не завалявся десь щасливий квиток.

Якщо переможець так і не з"явиться, то це буде другий за величиною виграш, що не знайшов свого законного володаря, за 14-річну історію лотереї. У 2005 році невідомий володар виграшного квитка з Донкастера так і не забрав 9,4 мільйона фунтів, повідомляє ВВС.

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії загубився господар семи мільйонів фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути