Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 10:04

У Варшаві дальнобійники заблокують в"їзди та виїзди з міста

Водії великовантажних автомобілів у понеділок збираються блокувати в"їзди й виїзди з Варшави. Мер столиці Ханна Гронкевіч-Вальц обіцяє городянам, що влада Варшави постарається мінімізувати наслідки акції протесту.

Як повідомив журналістам керівник комітету з організації акції протесту Союзу працедавців великовантажного транспорту Болеслав Мілевський, протест транспортників почнеться в понеділок між 13:00 і 15:00.

Водії хочуть таким чином висловити протест проти неспроможності влади врегулювати ситуацію з так званим італійським страйком митників. Цей "тихий страйк" паралізував вантажні перевезення на східних кордонах Польщі. Протягом останніх кількох днів польські митники, вимагаючи підвищення зарплати, фактично перестали працювати – вони не страйкують (за польським законодавством, митники не мають права на страйк), але, прагнучи досягти своєї мети, в масовому порядку йдуть у відпустку або на лікарняний, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Варшаві дальнобійники заблокують в"їзди та виїзди з міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути