Ексклюзиви
субота, 15 березня 2008 19:40

У Торонто підлітки влаштували перестрілку: одна людина загинула

У Канаді в північній частині Торонто увечері 14 березня сталася перестрілка, в результаті якої одна людина загинула і п"ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості, пише TheToronto Star.

За інформацією видання, перестрілка почалася близько 22:00 за місцевим часом в житловому комплексі в районі NorthYork. За словами очевидців, стрілянину вели декілька підлітків, яких часто бачили біля місцевого торгового центру Yorkdale.

Як повідомили місцеві лікарі, один з підлітків отримав смертельно небезпечне поранення в голову, інший був госпіталізований з важким пораненням в пах. Останні троє пострадавших отримали поранення рук і ніг, стан їх здоров"я задовільний.

Поліція перекрила рух на дорогах, що ведуть у район місця події. В даний час оперативники оглядають місце події і проводять допит можливих свідків перестрілки, повідомляє Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «У Торонто підлітки влаштували перестрілку: одна людина загинула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути