субота, 05 січня 2008 11:53

У Тбілісі на виборчій дільниці померла жінка

У Грузії, де в суботу проходять президентські вибори і два плебісцити, прямо на виборчій дільниці в Сабурталінському районі Тбілісі померла глава місцевої дільничної виборчої комісії Маквала Надібаїдзе.

"Главі дільничної комісії номер 57 Сабурталінського округу стало погано після відкриття дільниці. До моменту прибуття "Швидкої допомоги" вона вже померла", - повідомили в прес-центрі Центрвиборчкому.

Не дивлячись на трагедію, виборча дільниця продовжує роботу, функції глави дільничної комісії перейшли до заступника.

У Грузії в суботу, 5 січня, в 6:00 за київським часом почалися дострокові президентські вибори. Одночасно з виборами президента в країні проходять два плебісцити - по термінах проведення парламентських виборів і відношення населення до вступу в НАТО. Для проведення голосування в Грузії створено близько 3,5 тисяч виборчих ділянок. За даними Центрвиборчкому, зареєстроване 3,4 мільйона виборців, в тому числі громадяни, що проживають за кордоном.

У президентській гонці беруть участь сім кандидатів: екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, що балотується на другий термін, від об"єднаної опозиції - Леван Гачечиладзе, бізнесмен Аркадій (Бадрі) Патаркацишвілі, лідер "Нових правих" Давид Гамкрелідзе, лідер Лейбористської партії Шалва Нателашвілі, лідер Партії майбутнього Георгій Маісашвілі та лідер партії "Надія" Ірина Сарішвілі-Чантурія, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «У Тбілісі на виборчій дільниці померла жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути