Ексклюзиви
пʼятниця, 20 червня 2008 16:06

У таїландській школі з"явилися туалети для трансвеститів

В одній зі шкіл Таїланду з"явилися туалети для трансвеститів, тому що опитування показало, що 200 учнів-трансвеститів відчувають дискомфорт при відвідуванні туалету для хлопчиків і не завжди їх раді бачити у туалеті для дівчаток.

Нові туалети в школі Кампанг, яку відвідують 2600 учнів із сільськогосподарської провінції Сісакет на північному сході країни, відкрилися з початком академічного року в травні.

Над входом до туалету зображена фігурка, розбита на дві частини: чоловіча половина - синього кольору, а жіноча - червоного.

Три учні-трансвестити, які поправляли макіяж у нових туалетах, повідомили тайському інформаційному каналу, що вони задоволені нововведенням.

"Я такий радий", - сказав Вічай Сангсакул, підліток з рожевою стрічкою на голові. "Мені не подобається ходити в жіночий туалет. Що подумають люди?"

"Ці учні хочуть одержати можливість спокійно ходити в туалетну кімнату, без страху, що на них будуть косо дивитися, глузувати з них", - заявив директор школи Сітісак Сумонта.

"В учнів не виникає проблем із трансвеститами. Але їм незручно відвідувати з ними одну особисту територію, таку як туалет", - додав Сумонта, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «У таїландській школі з"явилися туалети для трансвеститів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути