Ексклюзиви
пʼятниця, 29 лютого 2008 13:07

У супермаркеті Томська в коробці з яйцями вилупилося курча

"Пологи" прийняли робітниці одного з супермаркетів міста Северськ, фасуючи яйця в підсобці. Розгублені робітниці магазина подзвонили торговому представникові Анастасії Фомічевій: вона – посередник між супермаркетом і птахофабриками, що поставляють в Северськ яйця.

"Я взяла відеокамеру і помчала в магазин, щоб встигнути все зняти, – розповідає Фомічева. - Не перший рік працюю з птахофабриками Новосибірської і Кемеровської областей, але щоб таке..."

Кореспондента газети "Комсомольська правда", який теж поїхав у магазин після повідомлення про курча, в супермаркеті зустріли нелюб"язно: "У нас ніхто не вилуплювався!"

Менеджери магазина, і це зрозуміло, не хочуть псувати репутацію курчам, що вилупилося.

"Вивести курча дуже складно, – пояснює Олександр Табакаєв, керівник Державної ветеринарної служби Северська. – Яйце має бути заплідненим. 21 день його потрібно тримати в приміщенні при температурі не нижче +30 при певній вологості повітря..."

Якщо в магазині й могло вилупитися пташеня, то, на думку зоотехніка Антона Савельєва, тільки якщо на птахофабриці переплутали б яйця з інкубаторського і виробничого цехів. Вилупитися курча могло тільки з інкубаторського яйця. Але в супермаркеті це майже нереально.

Проте, як запевняє Фомічева, диво-курча дотепер живе. Його забрала до себе одна з продавщиць.

Зараз ви читаєте новину «У супермаркеті Томська в коробці з яйцями вилупилося курча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути