четвер, 20 грудня 2007 19:24

У Сумах проведуть ярмарок дешевих харчів

Минулої суботи на площі Незалежності у Сумах пройшов передноворічний ярмарок підприємств із 13 районів області. Продукти продавалися на 15–20% дешевше, ніж на базарі чи в магазинах.

— Купила два кіло борошна, ще візьму гречки. Вона тут на 50 копійок дешевша, — розповідає пенсіонерка Зінаїда Апанасенко, 65 років. — Від площі я живу далеченько. Але в тролейбусі мені проїзд безплатний, тому можу приїхати сюди скупитися. Там на 50 копійок зекономиш, там на 70 — для пенсіонера це все гроші.

Багато народу зібралося біля вантажівки фермерського господарства "Урожай" із   Роменського району. Тут продавали цукор по 3 грн — на 30 коп. дешевше, ніж на ринку. Кілька пенсіонерів брали цукор мішками та грузили на сани. Купували й борошно вищого ґатунку по 1,8 грн/кг. На базарі та в магазинах воно коштує 2,2–2,75 грн/кг.

Фермерське господарство "Семенюта" з села Низи торгувало медом — 10–12 грн/кг. На базарі в Сумах півлітрова баночка коштує 20 грн. Медовуху з бочки продавали по 10 грн за півлітрову пляшку. Багато хто рятувався напоєм від холоду.

Дешевше можна було купити свинину, яловичину, баранину, яйця, олію, ковбасу, копченості, овочі, фрукти. У гучномовець повідомили, що до 29 грудня в Сумах проведуть іще один подібний ярмарок.

Зараз ви читаєте новину «У Сумах проведуть ярмарок дешевих харчів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути