пʼятниця, 15 лютого 2008 12:25

У столиці Мексики відкрилася виставка еротики та порно (ФОТО)

У столиці Мексики місті Мехіко відкрилася шестидена виставка еротики і порно ExpoSexo у Entretenimiento.

Відкриваючи виставку, її організатор Альберто Кібріт вказав на те, що кіноіндустрія в країні останніми роками переживає важкі часи, перш за все через піратство та інтернет, повідомляє ElUniversal.

У супроводі преси і порноактрис, підприємець і фахівець в цій області Кібріт додав, що бізнес зараз більше сфокусувався на виробництві еротичних іграшок і що росте пропозиція порноматеріалів через інтернет з оплатою кредитними картами.

Виставка, яка пройде з 13 по 18 лютого в Палаці Спорту міста на площі 25 тис. квадратних метрів, не сприятиме розповсюдженню проституції і не ображатиме суспільну мораль, завірив Кібріт. За його словами, на заході очікуються більше 105 тисяч відвідувачів.

Разом з продажем товарів, пов"язаних з сексом і розвагами для дорослих, на виставці відтворено знаменитий квартал червоних ліхтарів в Амстердамі. Також на виставці є місце під назвою Банана Бар, в якому можна спостерігати еротичне шоу жінок з водою і милом.

Кібріт додав, що вперше на виставці організована зона, призначена тільки для жінок, в яку вхід чоловікам заборонений. Там демонструватиметься спеціальне шоу для пані, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «У столиці Мексики відкрилася виставка еротики та порно (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути