Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 14:05

У столиці Киргизії міліція затримала понад півтори тисячі бомжів

У столиці Киргизії Бішкеку в результаті спеціального рейду "Бродяга" було затримано 1627 осіб без певного місця проживання. Про це повідомляє агентство 24.kg з посиланням на прес-службу Головного управління внутрішніх справ Бішкека.

У ході заходу міліціонери спільно з представниками громадськості перевірили понад три тисячі місць скупчення бомжів. Під час операції розкрито 108 злочинів, серед них майже половину складають крадіжки чужого майна.

Із загальної кількості затриманих на профілактичний облік за різні правопорушення було поставлено 97 осіб, на 227 осіб складені протоколи про адміністративні правопорушення.

Утім, в МУВС результатами рейду не тішаться. За словами представників міліції, видалити бомжів з вулиць практично неможливо. "Виявлені бомжі доправляються в міський приймач-розподільник, звідки їх за деякий час знову відпускають, оскільки їх особа давно встановлена і міліція не має права їх затримувати", – пояснили в прес-службі МУВС, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У столиці Киргизії міліція затримала понад півтори тисячі бомжів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути