Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2007 09:04

У США звільнений бухгалтер розстріляв співробітників

Американець, звільнений тиждень тому з бухгалтерської фірми в місті Троя, розташованому в 25 кілометрах від Детройта, штат Мічіган, в понеділок прийшов до офісу компанії і відкрив вогонь по колишніх товаришах по службі, вбивши двох і важко поранивши ще одного.

Незважаючи на те, що за останні дні шифр кодового замку на вході був змінений, 38-річний Ентоні Лакаламіта зміг проникнути в приміщення фірми Gordon Advisors з помповою рушницею в руках, після чого попрямував до трьох співробітників - жінки і двох чоловіків - і зробив по ним кілька пострілів. 63-річна жінка від отриманих ран померла в дорозі до лікарні, чоловіки 47 і 48 років були госпіталізовані в критичному стані, один з них пізніше помер, повідомляє, з посиланням на AFP, Lenta.ru.

Нагадаємо, що у США дозволяється законом мати при собі вогнепальну зброю для самозахисту. У 2005 році часті випадки масових убивств спровокували гарячі дискусії щодо легалізації зброї, зокрема, про це було знято фільми "Боулінг для Колумбіни" Майкла Мура та "Слон" Гаса ван Сента.

Зараз ви читаєте новину «У США звільнений бухгалтер розстріляв співробітників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути