вівторок, 20 листопада 2007 10:35

У США затримано троє підлітків молодше 10 років за зґвалтування дівчинки

 В американському штаті Джорджия поліція затримала трьох підлітків, підозрюваних у викраданні і зґвалтуванні 11-річної дівчинки. Самим підозрюваним по 8-9 років.

Злочин був здійснений 15 листопада, а мати потерпілої звернулася у поліцію через три дні.

За словами потерпілої, вона грала з підозрюваними на вулиці, після чого ті затягнули її в гай, де вона і піддалася насильству. У зґвалтуванні підозрюється один з трьох підлітків.

Двом можливим злочинцям виповнилося 9 років, а одному ще немає.

Підлітки не можуть притягатися до кримінальної відповідальності нарівні з дорослими, а тому за скоєне їм загрожує 5 років ув"язнення у дитячій виховній колонії. Лише досягнувши 13-річного віку підсудні можуть притягуватися до повноцінної кримінальної відповідальності згідно законам штату.

За даними поліції, перед зґвалтуванням один із зловмисників мав намір зіштовхнути дівчинку з скелі. Дівчинка могла не все розповісти, оскільки була у шоковому стані.

Батько одного із затриманих заявив, що ніякого насильства по відношенню до дівчинки хлопчики не чинили. Проте навіть у цьому разі підслідних чекає покарання, оскільки дитина не може давати згоду на секс.

У міській поліції додали, що їм вперше доводиться розслідувати справу про зґвалтування, у якому і злочинцями, і жертвами є підлітки, пише The Sydney Morning Herald.

Зараз ви читаєте новину «У США затримано троє підлітків молодше 10 років за зґвалтування дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути