Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2008 16:10

У США заарештували серійного засранця

У США заарештували серійного засранця
У американському штаті Вісконсін 19-річний житель міста Медісон був арештований за те, що паскудив на речі своїх сусідів. Врешті-решт мешканцям, змученим неодноразовими випадками виявлення людських фекалій на одязі і інших речах, залишених в загальній пральні житлового будинку, вдалося вийти на слід Ронні А. Балларда.

Засранець був схоплений поліцією після того, як жінка, чию білизну він загиджував, зіткнулася з ним і переслідувала його до дверей його квартири в сусідньому будинку.

Інші мешканці також повідомили поліції про виявлення людських випорожнювань в пральних машинах і на своїх речах. Також збоченець любив паскудити в туфлі і черевики, що стояли в передпокої будинку. Причому все було забруднене до такого ступеня, що речі залишалося тільки викинути.

Балларду було пред"явлене звинувачення по трьох пунктах порушення громадського порядку і трьох пунктах умисного псування чужого майна. Йому також інкримінували неявку до суду.

В ході проведеного розслідування з"ясувалося, що зловмисник раніше був також звинувачений в непристойній поведінці в округах Уокеша і Лінкольн. Як повідомляє АР, Баллард був поміщений у в"язницю, за його звільнення призначена застава у розмірі 1400 доларів, повідомляє factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «У США заарештували серійного засранця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути