пʼятниця, 01 серпня 2008 09:15

У США собака усиновив трьох тигренят (ФОТО)

У США собака усиновив трьох тигренят, повідомляє FoxNews. Дитинчата з"явилися на світ 27 липня в Канзаському зоопарку, проте через день мати відмовилася вигодовувати їх. Працівники зоопарку підклали тигрят собаці породи золотистий ретрівер, і вона прийняла їх.

Собака нещодавно закінчив вигодовувати своїх щенят, і можливо тому усиновлення пройшло легко. За словами власника Сафарі-парку Канзаського зоопарку Тома Харві (TomHarvey), тигрятам і щенятам потрібний приблизно однаковий час на те, щоб перестати пити материнське молоко. Тому собаки можуть ставати прийомними матерями для тигрят без збитку для власного здоров"я і здоров"я дитинчат.

Усиновлення тваринами дитинчат інших видів зустрічається досить часто. Так, в кінці червня в зоопарку Амстердама кішка почала вигодовувати дитинча червоної панди. Відомі випадки, коли свині вигодовували новонароджених тигрят, а кішки - вовченят, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «У США собака усиновив трьох тигренят (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути