Ексклюзиви
субота, 30 серпня 2008 18:38

У США літак впав на автомобіль

У американському штаті Каліфорнія невеликий літак впав на припаркований біля узбіччя автомобіль. Інцидент стався біля аеропорту імені Боба Хоупа в містечку Бербанк, повідомляє AssociatedPress.

На щастя, в результаті авіакатастрофи ніхто не загинув. Дуже пощастило жінці, яка знаходилася в машині. В останню мить вона все ж таки побачила, що до землі наближається літак і встигла вискочити назовні.

Не загинув ніхто і на борту Cessna-172, пілот якої за попередніми даними не побачив високовольтні дроти, після чого вже не зумів вирівняти машину. Проте, висота виявилася не такою великою, і всі троє людей, які знаходилися на борту, отримали травми, проте залишилися живі.

Варто відзначити, що аварії за участю літаків Cessna трапляються в США регулярно. В основному вони пояснюються помилками пілотів-любителів, які не завжди дотримуються елементарних норм безпеки, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «У США літак впав на автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути