Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2007 11:51

У США геїв відлякуватимуть відеокамерами, що говорять

Влада округу Мартін у американському штаті Флорида має намір встановлювати на пляжах камери спостереження, що говорять, щоб відвадити людей займатися там сексом.

Девід Грем, помічник адміністратора округу Дункана Боллантайна, розповів, що встановлювані камери реагуватимуть на рух й у разі його виявлення запалюватимуть яскраве світло і програватимуть записане попередження про неприпустимість занять сексом у громадських місцях.

"Я цілком за", - говорить голова місцевої комісії Майкл Дітерліцци, автор пропозиції. За його словами, приводом для ініціативи стали кілька арештів, проведених на пляжах останнім часом. Причому, що цікаво, у всіх випадках йшлося про чоловіків, які займалися сексом з іншими чоловіками, або схиляли до нього. "Все, що стримуватиме такого роду активність, буде добре", - сказав він.

Грем додав, що камери, які працюють від сонячних батарей, можна встановлювати на ліхтарних стовпах і на деревах уздовж громадських пляжів, повідомляє UPI.

Зараз ви читаєте новину «У США геїв відлякуватимуть відеокамерами, що говорять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути