понеділок, 30 квітня 2007 10:19

У США арештований найдурніший викрадач авто

29-річний житель американського штату Коннектікут Джазарел Кінг отримав звання найдурнішого автовикрадача в США. Угнавши зі стоянки автосалону позашляховик Jeep Liberty, він не придумав нічого оригінальнішого, ніж через місяць повернутися в ту ж компанію і спробувати продати машину.

Кінг прийшов в салон Wholesalers of America в місті Норуолк і попросив обміняти викрадений ним Jeep Liberty на новий автомобіль за системою trade-in.

За словами менеджера, що повідомив в поліцію про викрадача, він "був шокований нахабством Кінга, який розраховував, що ніхто в салоні його не впізнає". Як повідомили представники поліції журналістам, викрадач не зробив нічого, для того, щоб автомобіль неможливо було ідентифікувати як викрадений. У позашляховику були рекламні плакати, а в шухлядці для рукавичок як і раніше лежали документи на автомобіль, оформлені на іншу людину, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У США арештований найдурніший викрадач авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути