четвер, 17 січня 2008 08:54

У справі про загибель шоумена Бачинського з"явилися нові деталі (ФОТО)

Слідство вважає, що Бачинський загинув через вибух колеса його "фольксваґена".

У слідчих опинилися докази того, що Геннадій Бачинський загинув через технічну несправність машини.

Нагадаємо, що популярний радіо- і телеведучий загинув 12 січня на шляху з дачі до Москви.

Здійснюючи обгін вантажівки, що їхала попереду нього, Геннадій виїхав на стрічну смугу. Але, не встигнувши перешикуватися в свій ряд перед вантажівкою, він лоб у лоб зіткнувся з "фольксваґеном-транспортером", що їхав стрічною смугою.

Спочатку всі дані свідчили про те, що Бачинський сам винен у аварії. Будучи недосвідченим водієм, він ризикнув на небезпечний маневр. Схема аварії, яку склали співробітники ГІБДР, показувала, що гальмівний шлях водія "транспортера" був усього три метри. А це означало, що Геннадій створив аварійну ситуацію на дорозі, почавши обганяти вантажівку в умовах поганої видимості.


Проте слідчі Управління внутрішніх справ Тверської області РФ, де дану справу розслідують, вилучили з місця аварії колесо, яке вибухнуло під час руху автомобіля Бачинського. Через це з"явилися сумніви відносно первинних висновків про причину аварії.

Це колесо, на відміну від решти, відразу ж зняли і відправили на експертизу. За словами слідчих, колесо могло вибухнути х трьом причин: попадання в ямку, заводський брак і стара стерта шина.

Стало відомо, що на даний момент слідча група як головну розглядає версію технічної несправності машини.

Першим на цю думку наштовхнув свідок, на очах у якого відбулася аварія. У протоколі його допиту вказано, що він бачив, що, після того як жовтий "фольксваґен" Бачинського виїхав на стрічну смугу для обгону великовантажівки, його почало кидати в різні боки. Загальну картину цієї ситуації доповнило розірване в клапті колесо, знайдене на місці аварії.

До того ж слідчі впевнені, що Геннадій прорахував відстань і швидкість для обгону. І до того як зіткнутися з "фольксваґеном", він повинен був перейти в свій ряд. Проте саме бовтанка з одного боку в інший перешкодила цьому і спровокувала зіткнення.

Спотворені машини і деталі, знайдені на місці аварії, відправили на автотехнічну експертизу. Її офіційні результати покажуть, що стало справжньою причиною аварії.

В усякому разі представники концерну "Фольксваґен" одними з перших приїхали на місце аварії та робили все для того, щоб забрати спотворені машини з собою до того, як на місце приїдуть преса і телебачення.

Випадкових дій у всьому, що стосується іміджу найбільших виробників автомобілів, як правило, не буває. Залишається чекати на результати експертизи, яка проллє світло в сумній історії загибелі популярного шоумена Геннадія Бачинського, пише "Твой день".
Зараз ви читаєте новину «У справі про загибель шоумена Бачинського з"явилися нові деталі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути