Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2007 10:55

У списку 100 найвпливовіших людей журналу "Тайм" немає Буша

Американський журнал Тайм опублікував список 100 найвпливовіших, на його думку, людей в світі.

Найбільша несподіванка - відсутність в нім президента США Джорджа Буша. У журналі пояснили, що це пов"язано з тим, що на даному етапі він володіє меншим впливом, ніж міг би.

Проте серед 100 найвпливовіших людей присутньо багато інших політичних діячів, наприклад, губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер, держсекретар Кондоліза Райс, претенденти на президентський пост в США Хилларі Клінтон і Барак Обама, брат кубинського лідера Фіделя Кастро - Рауль, голова КНР Ху Цзіньтао.

Впливовими визнані тато римський Бенедикт XVI, британська королева Єлизавета II, а також голова терористичної організації "Аль- Каїда" Усама бен Ладен.

У список "Тайм" увійшли двоє росіян - оперна співачка Ганна Нетребко і колишній чемпіон світу з шахів, нині політик, Гарі Каспаров.

Журнал відзначає, що А.Нетребко, що фігурує в категорії "артисти і виконавці" виділяється одночасно привабливою зовнішністю і "неймовірно багатим і сильним голосом". Г.Каспаров віднесений до категорії "герої і першопроходці".

У списку фігурують успішні підприємці, популярні музиканти, зірки кіно і спортсмени. Серед представників спорту виділяються швейцарський тенісист Роджер Федерер і французький футболіст Тьеррі Анрі, передає Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «У списку 100 найвпливовіших людей журналу "Тайм" немає Буша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути