Ексклюзиви
четвер, 27 березня 2008 11:10

У солістки "А-студіо" роман з "Отпетым мошенником" Амораловим (ФОТО)
6

21 літня Кеті Топурія після зйомок спiльного кліпу з групою "Отпетые мошенники" по-справжньому закохалася в Сергія Аморалова.

Марно солістка "А-студіо" зарікалася більше не заводити романів з публічними людьми. Золоте правило "ніколи не говори "ніколи" в черговий раз підтвердилося на зйомках ролика на пісню "Серцем до серця".

На перших порах Кеті і Сергій працювали виключно на камеру, але через декілька днів вже мало хто розумів, продовжують голубки цілуватися "по сценарію" чи їм це просто подобалося.

За сценарієм ролика співаки грають закоханих, на яких під час романтичного побачення нападають хулігани. Покидьки б"ють Кеті і Сергія і накачують їх психотропними препаратами. У результаті герої Аморалова і Топурія опиняються в психіатричній лікарні. Вони поступово божеволіють через закачані в них препарати, але у результаті Сергій рятує кохану.

Грати романтику для Кеті не склало труднощів: вона і в житті влюблива персона. А вже якщо напарником стає такий красень, як Аморалов, тут вже не до моралі.

Кеті і сама не помітила, як вжилася в роль нареченої "отпетого". У останній день зйомок артисти дуже сильно замерзли, і співачка не захотіла йти з номера Сергія. Коли ж останні сцени відео були вже зняті, Аморалов і Топурія навіть не подумали розлучатися.

Парочку бачили в одному з найдорожчих і затишних ресторанів Ташкента. Саме у цьому закладі зазвичай влаштовує побачення місцева "золота" молодь, пише "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «У солістки "А-студіо" роман з "Отпетым мошенником" Амораловим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути