середа, 24 жовтня 2007 16:17

У Сінгапурі узаконений оральний і анальний секс

Законодавці Сінгапуру вперше за 22 роки внесли істотні зміни до кримінального кодексу міста-держави. Зокрема, була відмінена кримінальна відповідальність за "протиприродні статеві стосунки", що узаконило оральний і анальний секс в гетеросексуальних парах.

Стаття 377А, згідно з якою секс між чоловіками вважається кримінальним злочином, залишилася в силі. За гомосексуалізм в Сінгапурі дають два роки в"язниці.

Навколо 377-ої статті в парламенті міста-держави розгорілася дискусія. Прихильники відміни статті упирали на те, що дозвіл орального і анального сексу винятковий гетеросексуалам дискримінує гей-меншину, тоді як конституцією гарантуються рівні права громадян.

Супротивники відміни, у свою чергу, будували свою аргументацію на необхідності підтримки традиційних сімейних цінностей Сінгапуру. Вирішальне слово на користь збереження статті 377А сказав президент Сінгапуру Лі Сієн Лун. Він заявив, що відміна покарання сприятиме популяризації гомосексуалізму, що неприпустимо в азіатській країні.

Він додав, що власті не заважають геям жити своїм життям, і не збираються примушувати їх виконувати закон, проте суспільство Сінгапуру повинне залишитися традиційно орієнтованим.

За даними активістів гей-руху країни, серед чотирьох мільйонів населення Сінгапуру гомосексуалістами є близько 200 тисяч чоловік, як повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «У Сінгапурі узаконений оральний і анальний секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути