вівторок, 03 червня 2008 11:57

У Сіднеї голі демонстранти провели антихутряну кампанію (ФОТО)


Голі чоловіки і жінки розпочали сьогодні у парку Сіднея зимову анти-хутряну кампанію Звільнення тварин.

Кампанія, що триватиме три місяці, ставить собі за мету привернути увагу громадськості до жорстокості хутряної промисловості.

Менеджер кампанії Ніколь Браун сказала, що група оголених у Вайнярд парку сподівається привернути увагу людей до етичних проблем використання хутра в одязі.

"Не дивлячись на те, що носіння хутра асоціюється з гламуром, ми хочемо показати всю жорстокість цієї промисловості", повідомила Браун.

"Зараз у світі багато дійсно хорошої якості штучного хутра і ми будемо заохочувати людей використовувати його замість справжнього."

Ніколь Браун розповіла, як тварин тримають у спеціальних фермах у жахливих умовах, а потім вбивають у дуже молодому віці.

За даними Звільнення тварин, багато тварин все ще перебувають у свідомості, коли шкуродери здирають з них шкіру і залишаються живими протягом декількох хвилин по тому.

Браун повідомила, що кампанія включатиме в себе протести за межами магазинів, що продають хутряну продукцію, поліцію моди, що ходитиме вулицями Сіднея і підходитиме до людей, які носять хутро, і також акції з оголеними активістами.

Спеціальні акції будуть проведені у серпні протягом Пекінських олімпійських ігор, оскільки хутряна промисловість дуже потужна в Китаї. Планується також акція протесту біля посольства Китаю, повідомляє smh.com.au

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «У Сіднеї голі демонстранти провели антихутряну кампанію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути